Cosul tău
Culorile disponibile 1

Deuter Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2

SKU: DD7132124

241,66 RON 1.152,08 RON

STARE: In stoc

Deuter Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2
Deuter Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2
Deuter Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2

Culorile disponibile

Detalii:
Material Deuter-Super-Polytex / Macro Lite 210
Volum 16 L
Dimensiuni 72 x 43 x 34 cm
Greutate 3250 g
Tip Transport copii
Dimensiuni impachetat 76 x 43 x 18 cm
Husa de ploaie Nu
Product OverviewDeuter Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2
Rucsac Portbebe Deuter Kid Comfort 2, un favorit printre parinti si copii, pentru ture montane lungi, drumetii, plimbari in oras.

Toate rucsacurile pentru transportul copiilor de la Deuter Kid Comfort sunt aprobate TUV si detin certificate de siguranta GS. In timpul testelor efectuate de TUV, nu a fost necesara numai dovada ca sunt rezistente, ca pot transporta incarcaturi semnificative, ca sunt simple de folosit si comode de transportat, dar si fiecare etapa a procesului de productie a fost revizuita. Rucsacul pentru transportul copiilor Kid Comfort este recomandat pentru copii care pot sta drepti singuri (varsta aproximativă de 6 luni). Capacitatea maxima, copil plus incarcatura suplimentara, este de 22 kg.

Centura pentru copil este securizată în 5 puncte şi oferă o securitate optimă. Este foarte practică la utilizare datorită ajustării simple în lărgime şi buclelor cu coduri de culoare.

Scaunul pentru copil este ajustabil în înălţime, ceea ce permite copilului să fie tot timpul în poziţia optimă, indiferent de etapa de creştere în care se află acesta.

Adaptarea exactă la lungimea spatelui purtătorului este estenţială pentru fixarea şi poziţionarea perfecta a rucascului pentru transport copii şi deci pentru securitatea transportului. Lungimea spatelui la Kid Confort este uşor de reglat individual datorită sistemului Vari-Quick de la Deuter.

Centurile lombare Vari –Flex sunt ergonomice, concave, căptuşite, fixate perfect şi extrem de confortabile. Acestea urmăresc până la cel mai mic detaliu, cu maximă precizie, orice tip de mişcare, de orice grad de complexitate sau dificultate a purtătorului. Astfel, traversarea terenurilor accidentate sau cu grad sporit de dificultate, poate fi realizată fără probleme, fără ca rucsacul pentru copil să pericliteze echilibrul.

Rucsacul Kid Comfort II oferă o călătorie la clasa I atât pentru pasager, cât şi pentru purtător!

Detalii:

- Tetieră foarte bine căptuşită pentru mai mult confort şi siguranţă;
- Pernuţe pentru genunchi fixate pe cadru;
- Buzunar exterior cu fermoar dedesubt;
- Pernă căptuşită detaşabilă, care se poate spăla separat, pentru visele cele mai dulci ale copilului;