Cosul tău

Cine suntem noi de fapt ?

Cdk este o companie care îşi desfăşoară activitatea în centrul Europei. Suntem o echipă dinamică şi intenţionăm să deservim competent ţările cum ar fi Cehia, Slovacia, România, Serbia, Ungaria, Austria din sediul nostru central aflat la Budapesta. Înprezent deţinem 5 magazine pe teritoriul Ungariei, dar Webshop-ul nostru poate livra practic, la orice destinaţie. Trimitem zilnic colete cu echipamente în toate direcţiile, şi intenţionăm să devenim un furnizor important pe piaţa românească în domeniul outdoor.

Intenţionăm să introducem o paletă de produse fără pereche pe teritoriul României, cu peste 5000 de produse în peste 20,000 de variante de culori şi mărimi. La noi tot ce găsiţi în webshop se află pe stoc în momentul afişării. Odată cu epuizarea stocului la un produs, dispare şi imaginea/descrierea din meniul webshopului până la realimentarea cu produsul respectiv. Noi nu afişăm produse pe care nu le avem.

Toţi angajaţii şi colaboratorii noştri sunt prieteni ai naturii şi al sporturilor outdoor. Mulţi dintre noi sunt alpinişti, triatlonişti sau atleţi, dar avem printre noi şi speologi sau practicanţi ai sporturilor de apă.